top of page

LIVE STREAMING

I KARANTENE? ARRANGEMENT UTSATT? AVLYST?  

I en verden der Covid-19 holder oss sosialt distansert i hjemmene våre, har livestreaming av arrangementer/ presentasjoner/ treningsøkter/ konserter blitt et nøkkel verktøy for musikk fans, arbeidskollega og menigheter for å samles til en felles seer opplevelse. 

ENGASJER

DITT 

PUBLIKUM

Det gis ingen unnskyldning for kjedelig innhold 

Med så mange hendelser som skjer live over sosiale plattformer i løpet av denne perioden med karantener og sosial distansering, er det viktigere enn noen gang å skille seg ut og opprettholde kontakten med sitt publikum. Morderne målgrupper er vant til konstant stimulering, hvorfor skulle folk forvente et mindre profesjonelt program i 2020? Det å se flere perspektiver kuttet sammen, har vært normen i flere tiår. 

SKILL DEG UT

PROFESJONELL

FLERKAMERA

DIREKTE

Enten du vil streame live til facebook, youtube eller fra din egen hjemmeside, så er vi her for å hjelpe deg. Overlat den tekniske delen til oss, så kan du konsentrere deg om hva som skal formidles på kamera. 

 

Ved å ha opptil 4 kameravinkler, kan produsenten vår kan kutte mellom forskjellige perspektiver. Eksempelvis om du skal filme et band, kan du vise først hele bandet, deretter et nærmere bilde av hode og skuldre til sangeren, og så til et nærbilde av gitaristens finger arbeid og kanskje et bevegelses bilde av trommisen. 

 

Våre kamera sender et HD (1080p) signal til produsenten vår, som skifter mellom de forskjellige vinkler etter ønske. De sendes så direkte til de valgte sosiale plattformene. Sendingen kan være tilgjengelig for å se på nytt igjen, umiddelbart etter presentasjon eller forestilling er ferdig. Du kan da velge om du ønsker å legge ut materialet enten i full lengde som ble vist live, eller vi kan redigere det som et høydepunkt til annet bruk. 

 

For kunder som presenterer e-sport eller konferanser, tilbyr vi bilde-i-bilde der programlederen fortsetter å være synlig i hjørnet av skjermen deres mens deres egen skjerm er synlig for publikum for å se hva dere jobber med. 

 

For Q&A, kan vi enkelt legge til rette for at spørsmål fra publikum blir synlige for programlederen på egen skjerm. 

 

** COVID-19 restriksjoner, vil gjelde i løpet av våren 2020. I samsvar med den norske regjeringens retningslinjer, som kan endres underveis. Viktigste er at man holder avstand mellom kamera operatør og deltakere, samt at maksimalt antall personer er involvert. I skrivende stund betyr dette fire deltakere, og en operatør, eller tre deltakere med en produsent og en kamera operatør. 

 

 

PRISER 

Basis pakke: 4.000kr

Inkluderer: 1 operatør, videomixer, 1 laptop, med kundenes eget kameraer og mikrofon

Profesjonell pakke: 10.000kr

Inkluderer: 3 HD kamera & stativer, 2 mikrofoner, 1 operatør, videomixer, 1 laptop

Total pakke: 15.000kr

Inkluderer: 4 HD kamera, 3 mikrofoner, 2 operatører, videomixer, 1 laptop.

Prisene ovenfor er for maksimalt 1 times livestream og all klargjøring og nedriggningstid som kreves på ditt sted.

Lengre livestreams belastes med ytterligere 35% av den totale kostnaden pr ekstra time.

 Nøyaktig pris kan variere i henhold til ytterligere kundebehov. 

Valgfritt ekstrautstyr kan omfatte følgende:

Kamera bevegelse (på sliders, gimbals eller håndholdt)

Profesjonell belysning

Bruk av logoer eller annen grafikk

Bruk av drone-video som introduksjon

Annen forhåndsinnspilt tilleggs video
Redigering av høydepunkter eller livesending 

bottom of page